Wróć do strony głównej.
Grudnia 26, 2024, 03:42:43 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna   Pomoc Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Powiedział, że mnie zdradził z powodu mojego autyzmu  (Przeczytany 1857 razy)
ekantnemo
Newbie
*

« : Listopada 21, 2022, 08:44:00 »

Cześć, więc mój były naprawdę bardzo mnie zranił i zdradził mnie dwa razy.

Powiedział mi, że to dlatego, że jestem autystyczny i trudno mi sobie ze mną poradzić.

Powiedział, że po prostu chciał przez chwilę przeżyć normalny związek z neurotypową kobietą. Czy nigdy nie będę dość? Nienawidzę siebie. Uczynił mnie jeszcze bardziej niepewną co do mojego autyzmu.
10.0.0.0.1 192.168.1.254
Czy on myśli, że łatwo mi radzić sobie z neurotypami? Czuję się tak samo, jak nauczyłem się dostosowywać, ponieważ nie mam innego wyboru.

Czuję się taki zły i niegodny. Czuję, że nie powinienem w ogóle istnieć. Czuję się jak pieprzony ciężar dla wszystkich ludzi, których kocham. Czy aż tak trudno mnie kochać? Czy kiedykolwiek będę odpowiednio kochana? Dlaczego w ogóle istnieję? Tak bardzo siebie nienawidzę. Chciałbym nie być tym, kim jestem. To rujnuje mi życie, zawsze byłem odrzucany z powodu siebie. Tak bardzo siebie nienawidzę. Nienawidzę siebie.

Nawet większość moich znajomych uważa mnie za nudną. Muszę zmuszać się do pójścia do klubu, żeby wyglądać fajniej i mniej irytująco. Teraz płaczę i cierpię, bo jestem zmęczona, czuję każdy dred w mojej głowie i słyszę wszystko dwa razy więcej. Jestem tak zmęczony przesuwaniem swoich granic, aby inni ludzie mnie zaakceptowali. Po prostu chcę być wystarczający. Proszę tylko tyle. Tak bardzo siebie nienawidzę.

Nawet mój własny tata mnie nie akceptuje.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 02, 2022, 09:22:55 wysłane przez ekantnemo » Zapisane
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!