Wróć do strony głównej.
Grudnia 26, 2024, 02:41:07 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna   Pomoc Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Czy komuś jeszcze przeszkadza „mem dotykowy”?  (Przeczytany 2561 razy)
okalautar
Newbie
*

« : Kwietnia 24, 2022, 05:07:41 »

Rozumiem, że każdy z nas odczuwa różne poziomy komfortu i obejmuje skrajności i wszystko pomiędzy. To całkowicie naturalne, ponieważ jesteśmy różnymi ludźmi.
https://omegle.onl/  vshare
Ale jest wielu, którzy mieli w swoim życiu dość traumatyczne wydarzenia i dla mnie osobiście, za każdym razem, gdy ten mem pojawia się na moim ekranie, jestem natychmiast wstrząśnięty i prawie zmuszony do spędzenia chwili na ponownym przeżywaniu rzeczy, dopóki moje narzędzia się nie zaangażują. (dzięki Bogu za dobrą terapię). Niestety, w grupach autystycznych nie da się uciec od tego memu; ale mógłbym spędzić resztę życia bez oglądania tego mema i być w porządku. Myślę też, że dziwne jest dzielenie się tym, kto może cię dotykać, gdzie i jak bardzo to lubisz lub nie. Super, super dziwne mieć potrzebę upublicznienia tego.
« Ostatnia zmiana: Maja 05, 2022, 02:24:18 wysłane przez okalautar » Zapisane
luciene0
Newbie
*

« Odpowiedz #1 : Sierpnia 26, 2022, 01:44:09 »

Witam wszystkich miłośników hazardu online w Polsce . Różnorodność gier na rynku hazardowym stwarza wiele korzystnych warunków i scenariuszy gry dla zaangażowanych uczestników, sloty mobilne możesz zobaczyć tutaj : najnowsze kasyna . Pozostawienie wyboru odpowiednich rozwiązań ekspertom może sprawdzić się w przypadku początkujących, ale im wcześniej staniesz się samodzielnym użytkownikiem, tym lepiej.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!