Powiedziano mi, że bardzo dobrze to ukrywam, w co trudno mi uwierzyć i szczerze mówiąc, wyczerpujące, cały czas fałszując wyświetlacz. Szczerze mówiąc nie wiem, jakie cechy, które dają, a których nie rozdają, są w moim imieniu, z mojej własnej perspektywy wydaje się dość oczywiste, że ją mam, szczególnie w miejscach publicznych, ale ludzie, których znam, powiedzieli, że trudno to powiedzieć Mam to, więc jestem zdezorientowany. Jakie są twoje najbardziej oczywiste cechy? Co ukryłeś najlepiej? Myślę, że jedyną osobą, nad którą jestem na szczycie, jest zarządzanie sytuacjami społecznymi i czytanie innych, nie mam trudności z wiedzą, jaki właściwy sposób zachowywać się w sytuacjach społecznych, a jedną cechą, którą zdecydowanie miałem przed zdiagnozowaniem, była niemożność czytać innych we właściwy sposób i brać rzeczy zbyt dosłownie, nie będąc w stanie czytać dowcipów, które już dawno minęły.
Tweakbox Appvalley https://vlc.onlJakie były charakterystyczne znaki przed zdiagnozowaniem? Jakie są i nie są twoje oczywiste cechy?