Wróć do strony głównej.
Grudnia 26, 2024, 02:17:40 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna   Pomoc Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Nie zdawałem sobie sprawy, jak wcześnie to się zaczyna.  (Przeczytany 2045 razy)
ahirameno
Newbie
*

« : Sierpnia 26, 2022, 02:16:05 »

Jestem autystyczną mamą autystycznego 5-latka, który właśnie zaczął przedszkole! Wyjeżdża już od dwóch tygodni i wysiadał z autobusu zachwycony swoim dniem. Dziś wrócił do domu we łzach i zdruzgotany. Mały chłopiec ze swojej klasy zaprosił na swoją imprezę wszystkich oprócz mojego syna. Ja też zawsze byłem tym dzieciakiem. Tłumaczyłam, że nie wszyscy się dogadują i nie każdy musi być do wszystkiego zapraszany. Mój facet po prostu spojrzał na mnie ze łzami w oczach i powiedział: Tweakbox Appvalley https://vlc.onl „Powiedział mi, że to dlatego, że jestem dziwny! Nikt mnie nie lubi!" I to po prostu rozdarło mi serce. Zawsze byłam wykluczona ze wszystkiego, zawsze byłam „dziwnym” dzieckiem i przywoływałam tak silne, okropne wspomnienia bycia wyróżnionym, dopóki nie znalazłam swojej niszy w liceum. Smutny Nie wiem, o co w tym chodzi, ale kurde, po prostu jest mi go dzisiaj smutno.
« Ostatnia zmiana: Wrzenia 19, 2022, 12:29:14 wysłane przez ahirameno » Zapisane
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!