Wróć do strony głównej.
Grudnia 26, 2024, 03:38:32 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna   Pomoc Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Czy ktoś jeszcze tutaj czuje się łatwiej wypalony wraz z wiekiem?  (Przeczytany 1959 razy)
wenitetan
Newbie
*

« : Listopada 07, 2022, 11:29:28 »

Wydaje mi się, że w ciągu ostatnich kilku lat wypalam się szybciej z nadmiernymi interakcjami społecznymi, stresującymi sytuacjami, zmianami w życiu (nawet pozytywnymi) itp. Czy ktoś inny doświadczył tego, gdy się starzeł? Mam 30 lat i zdecydowanie lepiej trzymałem się życia zaledwie 5 lat temu.

Martwi mnie to, ponieważ ostatnio musiałem pomagać mamie w pracach domowych, obowiązkach itp., ponieważ od 2019 roku zasadniczo unieruchomiła się z powodu bólu kulszowego w dolnej części pleców. Nie mogę po prostu zrobić sobie przerwy 10.0.0.0.1 192.168.1.254, kiedy tylko tego potrzebuję. Nie mam rodzeństwa ani dalszej rodziny na zmianę. Należę też do zespołu, który ostatnio daje dużo koncertów, więc często ćwiczymy i piszemy nowy materiał, który dodaje mi ciężaru odpowiedzialności.

Czuję, że to wszystko brzmi tak głupio i że inni ludzie mają dużo większe obowiązki i problemy niż ja. Chciałbym tylko móc radzić sobie z życiem jak inni ludzie.
« Ostatnia zmiana: Listopada 24, 2022, 02:24:30 wysłane przez wenitetan » Zapisane
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!