Wróć do strony głównej.
Grudnia 26, 2024, 03:11:37 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna   Pomoc Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Moja mama ukryła przede mną moją diagnozę i nie wiem dlaczego  (Przeczytany 1522 razy)
kashubhaj
Newbie
*

« : Marca 06, 2023, 07:17:28 »

Więc jakieś dwa lata temu poszedłem do tego miejsca, żeby zrobić test na autyzm, ponieważ wielu moich nauczycieli i innych ludzi mówiło, że mam objawy autyzmu czy coś w tym stylu. Przyszły wyniki, okazało się, że mam objawy autyzmu, a mama mi nie powiedziała.

Dowiedziałem się o tym niedawno, ponieważ poruszyła to podczas sesji z moim kierownikiem przypadku (który jest jak terapeuta, ale nie w pewnym sensie?), kiedy byłem w pokoju. Jej powiedzenie, że to szczerze mnie zszokowało - byłam bardzo wściekła, ale nic nie powiedziałam, bo jestem zbyt przerażona, by szukać odpowiedzi.

To znaczy, trochę się wahałem, czy mam autyzm w tamtym czasie, ponieważ miałem kilka objawów, ale nie wiedziałem konkretnie, więc nie chciałem po prostu zakładać, ale uh tak.

Żebyście wszyscy wiedzieli, że wyniki przyszły nieco mniej niż dwa lata temu, więc miała wystarczająco dużo czasu, żeby mi powiedzieć. To, co mnie tak wkurza, to fakt, że powinienem jako pierwszy dowiedzieć się, czy mam autyzm. Na przykład, dlaczego router login 192.168.l.l.link/ trzymasz mnie w niewiedzy na temat moich własnych diagnoz?

Nigdy nawet nie dała mi żadnej pomocy na autyzm i po prostu tego nie uznaje. Chcę ją zapytać, dlaczego nigdy nie powiedziała mi o wynikach ani nie otrzymała żadnej pomocy, ale za każdym razem, gdy próbuję z nią porozmawiać, przeradza się to w bójkę, więc trochę się boję.

W międzyczasie muszę radzić sobie sam i dowiedzieć się, co jest ze mną nie tak! Może opublikować aktualizację, jeśli coś się pojawi.
« Ostatnia zmiana: Marca 08, 2023, 04:59:02 wysłane przez kashubhaj » Zapisane
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!