Nie jestem obcy nazywaniu mnie dziwakiem. Będąc osobą autystyczną, ciągle słyszę, że jestem „odpychający”, „irytujący”, „dziwny” wew. Nie zliczę nawet, ile razy byłam dyskryminowana i wyzywana ze względu na moją inną osobowość i zainteresowania, jednak coś w dzisiejszym dniu było inne. Robiłem zdjęcia kwiatom magnolii w parku publicznym. jednym
https://vlc.onl/ Appvalley z moich największych zainteresowań jest botanika i uwielbiam, gdy nadchodzi wiosna i wszystko zaczyna budzić się do życia po nudnej, długiej zimie, jednak w połowie robienia zdjęcia obejrzałem się za siebie i usłyszałem coś, co wyglądało na matkę i jej dwójkę córki komentujące mnie i nazywające mnie dziwakiem i dziwakiem. To była taka dziwna i niezwykła rzecz, ponieważ jedyne, co robiłem, to robienie zdjęcia kwiatowi. zwykle, gdy otrzymuję takie komentarze dość często, po prostu je odrzucam, ale w tym było coś innego. Potem, nie wiem dlaczego, ale po prostu chciało mi się płakać, kiedy wróciłem do domu. widok dorosłej dorosłej osoby szydzącej ze mnie na oczach jej własnych dzieci było bolesnym przypomnieniem rzeczywistości bycia autystycznym. Nie ważne co robisz. Bez względu na to, jak mocno maskujesz. Zawsze będziesz nienawidzony za to, kim jesteś